Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Suttons ‘Jumbo Summer Veg! – Knapper Havearbejde vokser hvordan

Jumbo veg chili!

Opnå øjeblikkelig indvirkning med 5-liters pottejumbo-vegetabilske planter leveret til din dør!

Den ultimative størrelse til din jumbo veg patch, vores 5-liters potteplanter er den største og mest robuste størrelse, du kan købe hos os. Aktuelt tilbudt til 2 for £ 25, hvilket vælger du?

Få en øjeblikkelig sommer grøntsagshave!

At dyrke din egen grøntsag kunne ikke være nemmere med Suttons problemfri, sunde, 5-liters jumbo-potteplante.

Alt perfekt timet, ankommer direkte til din dør i juli, klar til at plante i deres endelige plantesteder eller din valgte container. Du skal bare fodre og vandre regelmæssigt, så se din grøntsag vokse! Du høster lækker hjemmelavet grøntsag på bare et par uger.


Velsmagende tomater!

Hvad kan smage bedre end friske tomater, plukket fra vinstokken og stadig varm fra sommersolen?

Tomatplante – Sød og sturdy

‘Sweet & Sturdy’ er nøjagtigt det – søde kirsebærfrugter på robuste planter, der ikke har brug for caning eller træning. De orange og røde sorter vokser perfekt sammen og leveres i en gryde – perfekt til en altan, gårdhave eller i haven. Du plukker lækre frugter hele sommeren.

De frodige tomater har tynd hud med en ekstra sød smag og er et ægte snakkepunkt og smager fantastisk hakket op i en sommersalat!

Jumbo veg tomater!

Tomatplante – Sød og sturdy

1 x 5-liters potteplante
Kode: 20 08 67
179,00 kr


Tomatplante – Veranda Rød

‘Veranda Crimson’ er en af ​​de bedste tomatplanter til salg i øjeblikket. Moden, sød og forfriskende frugtafgrøde i kirsebærstørrelse meget tidligt (midten af ​​juli), så du behøver ikke vente længe på smukke, velsmagende tomater i kirsebærstørrelse.

Med den ekstra bonus ved en vis modstandsdygtighed over for rødme og modstand mod fusarium og verticillium er denne plante let at dyrke og vedligeholde.

Tomatplante – Veranda Rød

1 x 5-liters potteplante
Kode: 20 08 68
159,00 kr


Den perfekte peberfabrik

‘Crimson Snack’ er lækker sød, rød peber med snack-størrelse smager så godt lige fra planten, at de måske aldrig ser indersiden af ​​dit køkken!

Børn vil elske dem til snacks og i deres madkasser, og de smager også godt i salater og stir-fries.

Jumbo veg peberfrugter!

Peberplante – Rød snack

1 x 5-liters potteplante
Kode: 20 08 63
159,00 kr


Søde agurkplanter

‘Baby Rocky’ producerer et stort antal frugter, Eight-10 cm lange, i kompakte flere klynger tæt på hovedstammen med lille sideforgrening. De sprøde, nærende frugter er ideelle til børns madkasser.

Voks i et køligt drivhus eller udendørs på en varm, solrig gårdhave.

Agurkplante – Baby Rocky
1 x 5-liters potteplante
Kode: 20 08 66
159,00 kr


Veg med va-va-voom!

Skru op for varmen med superliterede 5-liters chili-planter! Selv den mindste gårdhave eller altan kan rumme et par containere, der giver dig en kofangerafgrøde af lækker flammende friske råvarer!

Chili peberplante – Apache

Du behøver ikke have en stor køkkenhave for at dyrke dine egne lækre chili! ‘Apache’ er pæne, kompakte planter, der kun når 45 cm i højden og bærer en frodig afgrøde af mellemstore varme grønne (vendende til røde) chili, der måler 70.00Zero-80.00Zero SHU (Scoville varmeenheder). RHS Award for Yard Profit-vinder.

Chili peberplante – Apache

1 x 5-liters potteplante
Kode: 20 08 64
159,00 kr


Chili peberplante – varm banan

‘Scorching Banana’ er en relativt mild chili, males varmere end de fleste banan peberfrugter, som navnet antyder – med retailer frugter ideelle til stegning og grillning. De modnes fra gul til orange til rød og når 5.00Zero-10.00Zero SHU.

Jumbo veg chili!

Chili peberplante – varm banan

1 x 5-liters potteplante
Kode: 20 08 65
159,00 kr


Nyd overdreven besparelse på sommergrønt!

5-liters potteplante tilbud!

Køb 2 pakker med 5 liter potteplanter til 25 £! Du skal blot tilføje 2 pakker til din kurv for at aktivere din rabat.

Gennemse vores seneste blogindlæg for at holde dig opdateret med vores inspirerende billeder, nye serier, tilbud og eksklusive konkurrencer!

Leave a Reply