Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Toiletrulleplantere The Little Veggie Patch Co.

Plant toiletpapirruller i patch

Formering er en fantastisk måde at få et forspring på, før sæsonen løfter pistolen, og alt er i gang med en flyvende start, males i dette løb er der ingen falske starter. Det betyder, at planter kan sætte deres fødder op, bære deres behagelige tøj og vokse i komforten ved det retailer indendørs eller i et drivhus. Hvis du får en frøbakke på en eller anden måde landet i bunden af ​​din opgaveliste, skal du ikke bekymre dig, du bliver ikke fanget med bukserne nede. Disse toiletrulleplantere er nemme at lave, de opdeler planter i separate celler og kan plantes lige i jorden … vind, vind, vind!

Medmindre dine toiletpapirvaner er beslægtet med onkel Johns strenge lov for brug af det septiske system, “en til aftørring, en til polering”, vil du sandsynligvis have nogle toiletruller til din rådighed. De har det meget bedre i dine havearbejdehænder end til papirkurven. Poo-ticket-formering markerer alle de rigtige kasser og skåle. Du genbruger, du renser din samvittighed og forhåbentlig dit badeværelse, og du siger farvel til plastikplanter.

Toiletpapirrulleplantere

Skær simpelthen ruller i halvdelen, og sandsynligvis din genanvendelse, hvis du var en toiletpapiropbevaring. Det er tid til at genbruge disse papkanoler.

Toiletpapirrulleplantere

Føj dem til en bakke, et isbadekar, en spand, den madkasse, du tog med til arbejde, der er kommet tilbage uden anerkendelse, alt hvad du er glad for at tilføje jord og vand til.

Plantning af frø i toiletrulleplantere

Det er tid til at plante dine frø! Brug en finger til at lave et lille aftryk i jorden på hver toiletrulle. Kast et frø ind og vink farvel. Når du først har sagt, dækker dit farvel det med jord.

Vand toiletrulleplantere

Preserve frøene godt vandede, du vil ikke tørre dem ud. Brug af en sprayflaske er en fantastisk måde at ikke fuldstændigt oversvømme din frøplantebakke og potentielt dit køkken, males alligevel opretholde fugtig jord for at spire dine frø.

Plant toiletpapirruller i patch

Tillykke! Dine frø er vokset op til kimplanter, og det er nu tid til at sende dem til plasteret … de vokser op så hurtigt, ikke sandt !? Tør øjnene, plant disse kimplanter, rul og alt og vand, der lapper ind. Du klarer dig godt, du bliver en god veggieforælder.

Leave a Reply