Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Tomatavl – alles foretrukne grøntsag eller frugt ??

Alt om tomatdyrkning

Næsten alles yndlings ting at lave i køkkenhaven er tomatdyrkning, males vidste du, at tomater er en frugt! Tomater kommer fra æggestokken på en blomstrende plante, hvilket gør den til en frøbærende frugt. Andre som dette, som vi normalt klassificerer som grøntsager, er ægplanter og peberfrugter. Tomater er et yndlingsartikel i haven på grund af deres fremragende smag; de er lækre.

Som mange afgrøder er der to forskellige typer tomatfrø, arvestykker og hybrider. Arvestykker er originale frø, der ikke er blevet ændret på nogen måde. De overføres fra period til period, og mange familier kan lide at fortsætte med den customized for at dyrke dem. Nogle ønsker endda at stole på dem i stedet for hybriderne. Hos Hoss Devices har vi et par arvestomatsorter såsom,

Hybrider er krydsbestøvede frø, der hjælper med at producere ekstra frugt og har højere modstand mod sygdomme og skadedyr. Alle har deres præference for, hvilken frøsort de foretrækker, og for os her på Hoss Devices har vi fundet, at sorten er den Bella Rosa tomater. De er en pelleteret se, og du kan stole på dem til produktion, fordi de er det hybridfrø. To andre tomater, der er gode hybrider og bestemte tomater, er Mountain Glory og Murværk. Alle tre af disse har den sygdomsresistens såvel som lækker frugt.

De fleste mennesker dyrker ikke tomater, fordi de er lette. De er trods alt det modsatte. Tomatdyrkning tager tid og elsker det, males det er det værd, når de er klar til at spise. Tomater har en længere modenhed, så de gør det bedre, hvis de starter som transplantationer, da det tager cirka to uger af deres høstklare tid. Dine planter har brug for meget kvælstof og gødning. De har også brug for lidt støtte, når de begynder at modnes og har brug for hjælp til at stå op. Der er mange muligheder for dette, såsom Florida vævning, hog paneler og Hortonova Trellis. Trellising hjælper dem med at blive sprængt over og holder din frugt væk fra jorden for at forhindre insekter.

Den bedste tomatsandwich

Selvom tomater ikke er den dyreste frugt, er der noget ved at spise en, som du selv dyrkede. Denne tilfredshed med at være selvbærende er sådan en dejlig følelse, og her på Hoss Devices vil vi hjælpe dig med at opnå det og nyde de dagligvarer, du laver i din have, så her er en af ​​vores foretrukne tomatopskrifter.

Når dine tomater er vokset lige op, og du har befrugtet dem rigtig godt, får du en stor tomat af bøfsteg, der er perfekt til udskæring. Det har fremragende smag og er frugtbart; Når du først har valgt din høst, er det tid til at sætte disse dagligvarer på prøve. Opskriften her er en Mr.Greg Hoss speciel opskrift og hans yndlings ting at gøre, når hans tomater er klar.

Først vil du skaffe dig to stykker frisk let brød og smøre dig nogle mayonnaise over begge sider. Så vil du tage dine gode modne tomater og skære den i stykker til brødet. Når du har en god bit tomatskiver, skal du lægge dem over en del af brødet. Når du har den ønskede mængde tomater, vil du drysse lidt peber og salt på begge sider. Slag derefter dine to stykker sammen, og det er det, Mr. Mr. Greg kalder en af ​​de bedste måltider nogensinde, endnu bedre end en lønningsdag !!

KLIK på videoen nedenfor for at se Mr.Greg lave sin berømte opskrift og se, hvordan hans tomatplanter klarer sig.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply