Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Tomater med hurtig modning | The Little Veggie Patch Co.

Jeg har altid troet på bananers transformative kræfter. Det må have noget at gøre med at se Eric Wimp (der lignede noget af mit yngre skæve selv) skifte til den muskuløse, kappede superhelt Bananaman ved blot at spise en banan. Bananer producerer naturligt et gasformigt plantehormon kaldet ethylen … hvad drejer man til højre? Andre ‘klimatiske’ frugter, herunder kiwifrugter, figner, pærer, males vigtigst af alt, vil tomater svare på ethylenopkaldet og starte deres modningsproces. Uncover ud af, hvordan du modner dine tomater ved hjælp af kraften fra bananer nedenfor.

identificere under modne tomater
1. Identificer dine undermodne tomater på busken. Du ved, dem du har stirret på hele sommeren.

2. Alle patch-fjender har en uhyggelig sjette sans, der giver dem mulighed for at stikke, stikke eller nippe til din halvmodne tomat lige før du gør det. Det er tid til også at redde de beskadigede halvmodne tomater.

three. Vælg de tomater, der tager deres tid, samt enhver, der er blevet provide for at lege hårdt med dine tomatplanter. Vi har alle gjort det!

4. Anbring tomater i frugtskålen med bananer, og lad dem ‘hollandsk ovn’ komme til fuld moden herlighed. Nyd frugterne af dit arbejde … bare måske ikke i en frugtsalat.

Leave a Reply