Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Top marts tildelingstips-knapper Havearbejde vokser hvordan

Forårsløgene er ude, fuglene synger, og der er en nyfundet feel-good-faktor i tildelingsverdenen! Dette er en af ​​mine foretrukne tider på året, da det er fuld af optimisme og løfter.

Efter midtvinterens udtørring tørrer jorden godt ud efter et par par dage med afgjort vejr.

En god måde at fortælle om jordtemperaturen stiger er ved at observere spiring af ukrudtsfrø. Så snart den første skylning af ukrudtsplanter kommer frem, er dette en nøgleindikator.

Når jorden er klar, kan tidlige sorter af chitted kartofler plantes udenfor senere i denne måned i godt drænet jord. Hvis din jord er tung og langsom til at varme op, kan knolde også dyrkes i potter. Uanset hvordan du dyrker dem, er kartofler meget modtagelige for frost. Det er vigtigt at holde en rulle frostbeskyttelses fleece tæt på hånden, når de unge skud dukker op.

Medmindre vejret er dårligt, kan løgsæt og skalotteløg plantes direkte i forberedt jord nu. Dæk sætene med fleece eller cloches for at tilskynde roddannelse. Dette vil også afskrække fugle fra at forstyrre dem for meget, da de skraber rundt på udkig efter grubs.

Denne måned forbereder jeg et par hævede senge til tidlige frøsåninger fra midten af ​​april og fremefter. Det er en god ide at varme jorden op i sengene ved at dække den med sort plade. Den sorte absorberer solens stråler. Pladen fungerer også som en magnet til snegle, som derefter let kan håndplukkes og håndteres.

Cloches eller bærbare polythentunneler er også gode til at fange varme i jorden samt beskytte de unge kimplanter. Afgrøder som rødbeder, gulerødder, pastinakk, radise og forårsløg er alle egnede kandidater. Dette er selvfølgelig meget vejrafhængigt. Det er vigtigt, at vi ikke får for pistol ho, lige endnu!

Leave a Reply