Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Top tildelings tips til juni med knapper Havearbejde vokser hvordan

Tips om tildeling af juni

I denne måneds tildelingstip i juni taler Lee om alle ting skadedyrsbekæmpelse, sæsonbestemte grøntsager og glade jordbær!

I slutningen af ​​maj blev de fleste ømme afgrøder plantet ud på tildelingen. Det er altid tilfredsstillende at reflektere over de større job, der nu er markeret i løbet af det, der har været travle par uger. Truslen om frost er måske næsten forsvundet, males nu holder vi fingrene krydsede for godt oprettelsen af ​​vores vigtige sommerfavoritter.

Gem dit regnvand

Tips om tildeling af juni

At holde transplantationer fugtige, mens de etableres, er af afgørende betydning. Jeg er en stor fan af pletvanding snarere end vilkårlig vanding.

Når det er sagt, har jeg tre vandskodder, der synes at fylde op hurtigt og tømme lige så hurtigt!

Det er meget tilfredsstillende at spare regnvand, og det sparer en tur til nærmeste vandhanen.

Blåbær og kamelier foretrækker regnvand, og dette leveres bedst fra en vandstump.

Når vi nærmer os midt på sommeren, bosætter jeg mig i en rutine baseret på min ledige fritid. Opgaver er generelt baseret på ukrudt og vanding. Beneath tørt vejr får jeg hakken ud så ofte som muligt for at type out nye ukrudtsplanter. Det er godt at få dem beneath kontrol, før de kan udvikle sig.

Jeg prøver at besøge tildelingen mindst tre gange om ugen i mindst en time hvert besøg. Andre tildelte gæster besøger en gang om ugen i længere tid, og dette kan fungere lige så godt. Vores plot skal passe ind i vores liv, og det at have en tildeling skal være sjovt og behageligt snarere end en forpligtelse.

Snegle, snegle og skadedyrsbekæmpelse

Tips om tildeling af juni

Truslen om snegle- og snegleskader er størst nu, især efter regn. Den bløde, saftige vækst af vores unge transplantationer er særlig sårbar.

Jeg bruger Slug Rid til beskyttelse lige efter udplantningsstadiet. Pillerne er velegnede til brug i organiske miljøer. Jeg er også en stor fan af kobberbeskyttelse til planter i potter og beholdere.

Udendørs har jeg set kobber-snegleringe og også nematoder brugt til god effekt på plot. Det kan også være sjovt at besøge plottet en fugtig sen aften og fjerne de slimede bløddyr i hånden!

Kål Hvide sommerfugle er en reel trussel mod brassica planter om sommeren. Jeg bruger sommerfuglebeskyttelsesnet for at afskrække sommerfugle ved at lave en tunnel understøttet af bøjler. Der skal udvises forsigtighed, så man ikke utilsigtet efterlader åbninger, hvor kålhvide kan snige sig ind!

Det er også værd at placere beskyttende kålbånd rundt om stammen for at bekæmpe truslen fra kålrotfluen.

Kontrol af dine spirer, bønner og gulerødder

Leave a Reply