Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Top-tildelingstip-knapper i juli Havearbejde vokser hvordan

Top tildelte tip courgetter til juli

Vores Prime Juli Tildelingstips er tilbage og vejret i år til dato har været en af ​​ekstremer. Det føles som om hver måned har haft sine egne unikke udfordringer. I de sidste to årtier er disse retailer udsving i vejret blevet en almindelig tendens. I retailer dele af Storbritannien er jorden i øjeblikket meget tør. Regn for mange har været på en præmie.

Vanding på plottet

Slug og sneglaktivitet reduceres hurtigt i tør jord. Det er uundgåeligt, at vandingskravene stiger, og på mange grunde er vandskoderne ved at løbe tør eller tomme. På mit tildelingssted, hvor vi er heldige at have hovedvand, er der til tider dannet socialt distancerede køer til vandhanerne!

For steder uden hovedvand kan det være en reel kamp. Individuel plotavl gør en enorm forskel. Plotholdere med masser af organisk stof i jorden har generelt brug for at være vandfri. Hævede senge tørrer desværre hurtigere ud, males omvendt dræner de bedre i våde magi. I det forløbne årti synes somrene at være markant tørre, og tildelingsindehavere bør prøve at tage passende skridt til at bekæmpe dette. Nogle gange er det lettere sagt end gjort.

Top juli Tildeling Tips vand butt

Talende jordbær

Top juli Tildelingstips jordbær

Det har været vidunderligt at plukke rigelige, super saftige, solmodne jordbær fra tildelingen de sidste par uger. Efter en tilbageholdende start er jordbærplanterne ansporet af det nylige solskinsvejr. Jordbær bortset fra at være vitaminrige er så nemme at dyrke og er perfekte til nybegyndere. Senge bør ideelt udskiftes efter tre år. Valg til dyrkning af jordbær fra frø er forbedret gennem årene. F1 ‘Temptation’ producerer velsmagende mellemstor frugt. Hvis alpine jordbær er dine ting, så prøv ‘Regina’, som jeg virkelig er let at dyrke.

Ærter, kartofler og dejlige asparges

Mine tidlige ærter ‘Early Onward’ begyndte at beskære i slutningen af ​​juni. Plantenes samlede højde er lavere end normalt, males udbyttet er betydeligt. Jeg har regelmæssigt vandet rækkerne med en vandkande, da ærter kan lide fugtig jord indeholdende godt rådnet gødning.

Min container-dyrkede første tidlige kartofler ‘Swift’ har levet op til deres navn og nået modenhed på lidt over ti uger. Selvom udbyttet i containere er lavere end når det dyrkes i jorden, er knoldene dejlige og generelt fri for skader. Huden er også normalt pletfri. Jeg har dyrket mine ørestykker i drivhuset, og hvis de holdes fugtige, har de ikke noget imod de varmere temperaturer.

Omkring fars dag lavede jeg min sidste aspargeshøst for året. Dette vil give kroner mulighed for at opbygge styrke til næste år. For at hjælpe med dette klæder jeg kronerne på med håndfulde godt rådnet gødning eller jordforbedringsmiddel.

Leave a Reply