Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Ultimate Compost Setup | The Little Veggie Patch Co.

tilsæt vand til din kompost for at holde det fugtigt

ultimativ kompostopsætning

Of us spørger os altid “Hey Little Veggie Patch duderinos, hvad er din ultimative, hurtige, fjolsikker måde at kompostere på? Jeg forstår, at det er svært at skabe perfekt kompost i små rum, og jeg kan virkelig godt lide orme og beundre det arbejde, de udfører, mens på den anden side ønsker ikke rotter, der kommer ind og forkæler festen …. og forresten, hvordan kommer man til komposten, når den er oprettet.

Lille Veggie Patch duderino: “Hmmm, ja, jeg er glad for at du spurgte …”

Efter mange års planlægning, planlægning og vedvarende forvirring fra vores forsøg og fejl, har vi slået os ned på dette kompost / ormsystem. Uden tøven har vi kaldt det vores “Ultimate Compost Set Up!”

Ultimate Compost Setup vælger det rigtige sted

Først skal du vælge et sted. Der er den almindelige misforståelse, at kompost har brug for at ‘varme op’ fra solen, males det er faktisk akkumulering af affald (volumenet), der skaber ophobning af varme, der gør det muligt for mikroberne at arbejde mest effektivt. Så det er ikke nødvendigt at bage det i direkte sollys. Afgørende, da vi også bruger orme, bliver et scorching spot et scorching spot for dine ormevenner. Mere sandsynligt vil de bare snekke sig et sted køligere, og du bliver en ormfri, komposterende taber. Vælg et beskyttet rum tæt nok på kilden til dine skrot (for de fleste af os, der er køkkenet), og grave det lidt ind. Det vil beskytte kompostbeholderen mod at blæse væk.

tilføj et udluftningsrør til din ultimative kompostopsætning

Tilføj nu et udluftningsrør; dette er et hulfyldt rørsystem, der sidder i midten af ​​skraldespanden. Luftrøret giver dig den luksus at lave den mest almindelige komposteringsfejl ved at inkorporere grønne (kvælstof) madrester …

stoppe rotter med at komme ind i din kompost

En bunke med rådnende madrester og brunt stof lyder ikke tiltalende for de fleste mennesker, males det appellerer bestemt til mus og rotter. For at forhindre rotter i at tunnele ind i din kompost, som om de er Steve McQueen, der planlægger deres retailer flugt, skal du tilføje noget trådnet og pinde det ned.

Føj kompost til din kompostbeholder, det fungerer som en smule komfortføde til dine ormeAt flytte er stressende for alle, og hvem kan være generet med at lave mad den første nat, du flytter ind? det var retorisk, INGEN KAN! Tilføj lidt komfortføde (kompost) til dine orme for at hjælpe med at bosætte dem i deres nye hjem.

tilføj orme til dit kompostsystem
Tilføj nu dine ormekammerater ved at bruge pap som et pseudotæppe for at holde dem sikre, varme og rolige i deres nye miljø.

tilsæt vand til din kompost for at holde det fugtigt
Tilsæt lidt vand for at gøre tæppet mere formbart efter ormens behov. Så start endelig med at tilføje dine skrot. Du kan finde ud af alt hvad du behøver at vide om forhold og nøglen til at skabe god kompost her.

Leave a Reply