Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Varmebølgevanding | The Little Veggie Patch Co.

Når du vand gør hele forskellen, fordi planter skal have adgang til vand, når de virkelig har mest brug for det – det vil sige om dagen. Fotosyntese er, hvordan planter i det væsentlige fremstiller deres mad, og det kræver sollys plus vand.

Dette betyder, at planter kun kan ‘spise’ i løbet af dagen, og derfor er den bedste praksis at vande alle dine planter først om morgenen …. males nogle gange er det lettere sagt end gjort.

Problemet opstår, når du har glemt at vandre om morgenen – fordi du er hidsig i AM og ikke har drypvanding (åh fanden!) – og nu er det en absolut stinker udenfor. Så hvad så?

Nå snarere end at skynde sig ud og drenke dem i skør-vand-kærlighed, skal du være fornuftig med, hvordan du anvender fugt, når solen er høj og varm. Påføring af vand direkte på løvet på sådanne dage har potentialet til at brænde bladene – lidt som at bruge et forstørrelsesglas på dem – så det er nøglen at rette sig mod rodzonen og holde strømmen lav og stabil.

Dette betyder, at fugt går direkte til rødderne, hvor planten i sidste ende vil bruge den til at fodre, og vil også reducere fordampning og potentialet til at skade dine plantebabyer.

Så preserve et køligt hoved, uanset hvor varm dagen er udenfor. Dine planter vil takke dig for det.

Køb vandkasser og vandslanger med lille plads, der hjælper dig og dine planter med at blive kølige

Leave a Reply