Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Voksende chili, peberfrugter og auberginer: dag # 0

Jeg har en plan for en vellykket høst af chili og peber i år. Males hvilke sorter vil jeg dyrke? Mine kriterier var simpelthen at have de vigtigste typer peber, jeg bruger til madlavning, til alle typer retter. Så i ingen særlig rækkefølge har jeg valgt:

1. Jalapeno’s (Capsicum annuum)

Fordi de er vigtige for mexicansk mad! Dette er de eneste ikke-organiske frø, jeg planter. Af en eller anden grund kunne jeg ikke finde økologisk Jalapeno lokalt eller med on-line forsendelse i Europa. Kender nogen et hyperlink? Jeg vil være forsigtig med planterne, når jeg blomstrer, for at få uforurenet spiring og derefter gemme frø til næste år, ikke kun fordi jeg vil have økologisk frø, males fordi de koster $ three for kun 10 frø.

2. Habanada (Capsicum chinense)

En tilsyneladende varmeløs kind for habanero fra Row 7 Seeds. Jeg vil virkelig prøve disse (som at smage dem), så jeg købte en pakke i 2018. Stadig zero frø spirede fra pakken og kun 4 tilbage … males i år føler jeg mig heldig.

three. Cayenne (Capsicum annuum)

Til indiske karryretter. Jeg elsker krydret mad og synes cayenne er lige den rette varme. Frø fra bingenheimersaatgut.de. Ikke meget andet at sige!

4. Paprika – Nordens konge (Capsicum annuum)

En sød peber modner tidligt ved lav temperatur, ideel til zone 7-klimaet. Frø fra et kollektiv af økologiske landmænd i Tyskland, der holder lokale sorter i gang: dreschflegel-saatgut.de

5. Paprika – Petit Marseillais (Capsicum annuum)

En fransk arvestykke sød peber fra dreschflegel-saatgut.de, denne er en lille gul kind. Jeg tænker, at en blanding af disse med King of the North og et par af Jalapeno’s vil gøre en god Fajita-påfyldning. At vælge frø gør mig virkelig sulten.

6. Papy’s Peppers (Capsicum annuum)

Faktisk har jeg ingen idé om, hvad det rigtige navn er. Disse er de søde peberfrugter, min bedstefar dyrker, og han gav mig nogle frø, der blev gemt i 2018. De er en klassisk middelhavssort, stor i ratatouille eller fyldt.

Leave a Reply