Home for the Recipes and Vegetables

Vegetables

Voksende chili, peberfrugter og auberginer: Dag # 35

Fem uger siden frøene blev sået, og de første sideskud vokser. Denne Cayenne plante har to sæt ægte blade og skaber det Three. sæt ægte blade på samme tid som sideskydning i alle bladnoder. Jeg vil gerne oprette en dobbeltstammet voksenplante til beskæring, males det er tid til at begynde at styre sideskuddene. I denne uge bliver jeg nødt til at færdiggøre oprettelse af min sideskydningsstrategi og derefter komme tilbage med nogle saks ….

5 ugers gammel sideskydning af Cayenne-planten

Samlet set klarer de 30 planter sig meget godt beneath 30 W med 6.500 okay ledet lys ved stuetemperatur (22c). Planter ved kanten af ​​bakken vippes mærkbart mod lyset, så jeg lejlighedsvis roterer planter fra midten til kanterne. Når jeg har tid, omarrangerer jeg lysene for en mere jævn dækning.

Peber- og aubergineplanter beneath 30W LED-lys

Nogle af de yngre kimplanter er stadig i en propagator. Hovedsageligt fordi jeg løb tør for plastkopper til at potte op (så meget for al min planlægning!), Males de bliver pottet op i de næste par dage. Kanten af ​​bladene viser nogle meget klare skader, og jeg tror, ​​det var en mikronæringsstofmangel. Kokospillerne har ingen næringsstoffer, og efter blot en uges kokos uge viste bladene mørk misfarvning. Efter vand med en flydende gødning ser den nye vækst meget sund ud, males de områder, der tidligere er misfarvet, er døde. Forhåbentlig ikke et downside for disse planter, de vokser stærkt nu, males en lektion for næste år.

Cayenneplanter i kokos, der viser skader på næringsstofmangel


Propagatorlyset er helt anderledes end de vigtigste LED’er, jeg bruger. Propagatoren er fra Ikea, ingen idé om specifikationen, males stripen lyser beneath den ved 10W hver 6.500ok. Vigtigere end kraften er, hvor meget lys planterne modtog …. (fortsat nedenfor)

Sammenligning af Ikea-propagatorens lysintensitet og 30 W’s LE


Jeg bruger en app kaldet Lux Meter til at kontrollere lysintensiteten. Resultaterne er ganske overraskende, da lux-niveauet hurtigt falder ned med afstanden fra lysene. Begge begge disse aflæsninger blev taget direkte beneath 10W LED. 5.7k lux-aflæsningen tages i bladhøjden af ​​de mindste kimplanter, og den 36,eight okay lux-aflæsning tages i højden af ​​den højeste. Så når planterne vokser højere, begynder de at modtage meget mere lys, og det har været mærkbart. Hver dag i løbet af de sidste Three-4 dage har jeg bemærket en betydelig vækst i de største planter, meget mere end tidligere og mere end de mindre planter.

Hvad med Habanado’erne? Stadig ingen tegn på spiring. Males jeg venter …

Leave a Reply